Gå til emisjoner og trykk på kampanjekortet til emisjonen du er interessert i. Når du er inne på emisjonens side gjør du som følger:

1. Klikk på "ny bruker" Det er gratis og uforpliktende å opprette en bruker, men husk uansett å lese nøye igjennom vilkår og betingelser.
  2. Les igjennom investeringstilbudet, og gjør deg opp en formening om du tror dette er en god eller en dårlig investering. Spesielt bør du vurdere om du syns ideen er god og om du forstår hvordan selskapet er verdsatt. Har du spørsmål, ikke nøl med å stille spørsmål på diskusjonsforumet. Det kan også være hensiktsmessig å lese andres spørsmål slik at du ser hva andre lurer på og hvordan selskapet har besvart disse spørsmålene.
  3. Gjennomfør hensiktsmessighetstest som du finner under "din konto" for å få vår vurdering på om denne typen investering er hensiktsmessig for deg. Dette er noe du kun trenger å gjøre en gang. Har du ikke gjennomført hensiktsmessighetstest kan du fortsatt investere men vi fraråder deg dette.
  4. Legg inn det beløpet du ønsker å investere, og husk at dette beløpet ikke må være større enn at du har råd til å tape pengene.

Lykke til!